Úspechy žiakov výtvarného odboru - školský rok 2014/2015


Práce našich žiakov na medzinárodnej súťaži EX LIBRIS Hlohovec 2015

Každé dva roky sa organizuje v Hlohovci úžasné podujatie. Organizátorom je občianske združenie EX LIBRIS AD PERSONAM HLOHOVEC. V roku 2015 sa konal 15. ročník medzinárodnej výtvarnej súťaže v tvorbe knižnej značky pre deti od 6 do 15 rokov. V 15. ročníku bola vyhlásená téma "Vodný svet". Do súťaže sa prihlásilo 2011 detí z Argentíny, Bieloruska, Bulharska, Českej republiky, Estónska, Francúzska, Indie, Maďarska, Poľska, Ruska, Slovinska, Srbska, Turecka, Ukrajiny a z 36 miest Slovenska.
Z 2330 exlibrisov sa podarilo uspieť dvom našim žiačkam: Paulíne Pinkovej a Silvii Hovorkovej z triedy pani učiteľky Ľ. Marček. Gratulujeme a ďakujeme.

Autor: Paulína Pinková
Rozmer VXŠ, 26 x 35 cm
15. ročník EX LIBRIS Hlohovec - 3. miesto voľná kategória pre deti od 6 do 11 rokov
Autor: Silvia Hovorková
Rozmer VXŠ, 35 x 26 cm
15. ročník EX LIBRIS Hlohovec - čestné uznanie


V celoslovenskej súťaži Dielo tvojich rúk na tému "Cestami času" získal žiak p. uč. Balážovej Oliver Debrovský 3. miesto (5A kategória - žiaci 1. - 4. ročníka II. časti I. stupňa ZUŠ).



V okresnom kole súťaže Vesmír očami detí boli ocenené práce žiakov:
Veronika Žolnaiová (p. uč. Molnárová)
Sofia Hlavatá (p. uč. Bujnová)
Ivana Vágová (p. uč. Bujnová)
Laura Horváthová (p. uč. Bujnová)
Martin Popelka (p. uč. Bujnová)

Žiaci postúpili do celoslovenského kola.



Cenu mesta Banská Štiavnica na celoslovenskej súťaži Príroda – živá učebnica získal žiak Ondrej Bartošovič (p. uč. Molnárová).



Na súťaži EX LIBRIS Hlohovec boli ocenené práce žiačok Paulíny Pinkovej a Silvie Horváthovej z triedy p. uč. Ľ. Marčeka.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti